Algemene informatie

In de praktijk zijn twee fysiotherapeuten werkzaam, ieder met hun eigen kennis, kunde en specialisatie. Wij staan geregistreerd in het wetteijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheiszorg) en in het CKR (Centraal Kwaliteits Register).

Voor de meeste klachten kunt u rechtstreeks (zonder verwijzing van de huisarts) terecht voor fysiotherapie. Voor een beperkt aantal klachten heeft u echter wel een verwijzing nodig. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen. Meer informatie staat bij verzekeringen en vergoedingen.

Hiernaast is ook Saltro gevestigd in 'de Zuwe 8'. Bij hen kunt u iedere ochtend tussen 9.30 en 10.30 uur bloed laten prikken. Oogonderzoek, de zgn. fundusmeting wordt tevens door Saltro in 'de Zuwe 8' uitgevoerd.

De therapeuten in 'de Zuwe 8' werken op afspraak, voor het bloedprikken kunt u zonder afspraak binnen lopen. Er staat altijd koffie, thee en soep klaar die u zelf kunt pakken.

Regelmatig exposeren beeldend kunstenaars in de ruimtes van 'de Zuwe 8'. Dit werk is ook te koop. U kunt rechtstreeks contact opnemen met de betreffende kunstenaar. Informatie hierover is te vinden in de wachtruimte.